Karakterek

Karaktereket, foglalkozásokat megjelenítő bábok

Aladdin és Jázmin

Aladdin és JázminAladdin története az egyik legnépszerűbb mese a világon. Több színben elkészítettük Jázmint, de egyéni kéréseket is elfogadunk. Készítettünk egy repülő szőnyeget is, amelyet ajándékba adunk azoknak, akik mindkét bábut megvásárolják. Felnőtt kézre is jó a méret.

Ára: Aladdin   4.200 Ft

      Jázmin    4.200 Ft

Erik, a viking

Eric, a vikingSok gyerek kedvence Erik, a viking. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a történelmet, a rajzfilmeket, sorozatokat. A báb elkészítésénél nagyon figyeltünk a részletekre, aprólékosan kidolgoztuk. A kezében lévő csatabárd eltávolítható.

Mérete: 45 cm (szarvával együtt)          Ára: 4.200 Ft

Piktor Pali

Piktor PaliPiktor Pali igazi művész. Ecsetjével megörökíti a szépséges pillanatokat, tájakat, embereket. Bárki a bőrébe bújhat (szó szerint), és kipróbálhatja az igazi festészetet. A bábhoz még jár egy ecset, egy paletta, és egy festőállvány is.

Mérete: 35 cm (felnőtt kézre is jó)              Ára: 4.000 Ft

Miska huszár

Miska huszárMiska huszár példát mutat bátorságból, hősiességből, becsületességből. Megvédi kardjával a hazát az ellenségtől.

Mérete: 40 cm tollak nélkül                        Ára: 4.600 Ft

Ferenc professzor

ProfesszorFerenc professzor a természettudományok vagy/és társadalomtudományok tudója. Magas műveltsége alkalmassá teszi az ismeretterjesztésre, mindig megtudja mondani a tudomány jelenlegi állását.

mérete: 35 cm                                      Ára: 4.000 Ft

Kasperl

KasperlKasperl a német folklór része, a magyar Vitéz László megfelelője. Vásári bábozás során használták.

Ára: 4.200 Ft

Boldizsár őrmester, a rendőr

Boldizsár őrmester, a rendőrBoldizsár őrmester fontos személyiség. Ő vigyáz a rendre, elfogja a bűnözőket, irányítja a közlekedést. Egyenruhája tiszteletet parancsoló. Övére pisztolyt és bilincset csatoltunk.

Mérete:  38 cm                                                     Ára: 4.000 Ft

Karcsi, a kertész

Karcsi, a kertészŐ Karcsi, a kertész. Kicsit kövérkés, de színes egyéniség, jólelkű férfi. Mindig van nála pár szál virág, hogy a nőknek kedveskedhessen vele.

 

Mérete: 40 cm                                              Ára: 4.200 Ft

Vándorlegény

VándorA vándorlegény népszerű figura a népmesékben. Csak néhány mese, melynek ő főszereplője:

- A világot megkerülő legény http://www.mikulasbirodalom.hu/mese/nep/vilagkerulo_legeny.htm

- A szegény vándorlegény http://www.mikulasbirodalom.hu/mese/nep/szegenyvandorlegeny.htm

- A három vándorlegény      http://mesekukac.hu/a-harom-vandorlegeny/

- Lúdas Matyi

A báb mérete: 40 cm                                    Ára: 3.600 Ft

Dani doki


Dani dokiDani doki segít azoknak a gyerekeknek, akik gyakran betegek, vagy nagyon félnek az orvostól. Segítségével könnyebben telik a lábadozás időszaka. Sztetoszkópjával a babákat is meg lehet gyógyítani.

A maszk levehető.

Mérete: 35 cm                                               Ára: 3.800 Ft

Robi, a bankrabló

Robi, a rablóRobi, a bankrabló, nagyon ravasz figura, álkulcsaival könnyen besurran bárhová. Zsákjában cipeli az ellopott dolgokat, bár elsősorban a pénzt szereti. A besurranás után viszont fut, ahogy csak bír, nehogy utolérjék.  Hamarosan a következő helyszínen töri a fejét.

A báb ára: 3.800 Ft                             mérete: 34 cm

Mackós Joe, a kasszafúró

Mackós Joe, a kasszafúróMackós Joe már kirabolt néhány bankot, de szerencsétlenségére mindig rajta veszt. Most is épp börtönben ül, és szomorúan várja a szabadulást.

Mérete:  35 cm          Ára: 3.600 Ft

Cintányéros bohóc - Színezd ki!

Cintányéros bohócCintányéros bohóc kesztyűbáb. A mérete 40 cm. Pici babák szüleinek is ajánljuk. Ez lehet az első bábja gyermekének, mert nem csak a színes mozgó bábra figyel a baba, hanem a hangra is.

Töltse le a fekete-fehér képet, színezze ki (akár paint-el), és mi elkészítjük Önnek az egyedi kesztyűbábot.

Ára: 3.600 Ft.

Matróz

MatrózŐ az a matróz, aki a legnagyobb viharokban is megállja helyét a hánykolódó hajón. Bátran teljesíti feladatát mindenkor.

A matróz szeme gomb, 40 cm magas, gombjain vasmacska található, természetesen matrózgallérban és matrózkalapban végzi munkáját.

Mérete: 40 cm                                                 Ára: 3.600 FT

Ottó, a szakács


Ottó, a szakácsBemutatjuk a Ottót, a szakácsot, aki jól használható a klasszikus mesékben, a királyi udvarban. Kedves tekintetű kesztyűbáb. Nagyon szeret főzni, és legtitkosabb receptjeit is szívesen megosztja a lányokkal.

A szeme gomb, a ruháján a gombok filcből vannak. A kezében lévő fakanál kihúzható.

Mérete: 35 cm                                         Ára 3.600 Ft

Veni, a vadász

Ő Veni, a vadászVeni, a vadász. Számtalan mesében szerepel a Hófehérkétől a népmesékig. Jó és gonosz szereplőként is lehet használni. Minden nap az erdőt járja, ismeri a rejtett utakat, ahová a fiúkat kalandra hívja, míg a lányokat hősként védelmezi a vadállatoktól. Bőrből készült puskája van.

 mérete:  35 cm magas.                             ára: 3.600 Ft

Jack, a katona

Jack, a katonaJack, a katona nagyon bátor és erős, a hazáját védelmezi. Elsősorban nagyobb fiúknak ajánljuk óvodás kortól, akik inkább a katonákat és harcosokat kedvelik a tündérmesék helyett.

Jack 30 cm magas. A fegyvere bőrből készült, a szemöldöke, bajusza filc, a szeme gomb. Anyaga vászon, kézzel mosható.

Ára: 3.600 Ft

Kalózok

KalózokNagyobb gyerekeknek, elsősorban fiúknak ajánljuk Fred-et, a kalózkapitányt, a tengerek rémét. Freddel izgalmas a kincsvadászat. Egyedül ő tudja a pontos rejtekhelyet. Itt az ideje, hogy tengerre szállj, megkeresd a lakatlan szigetet és kiásd a kincses ládát. Fred mindenhova magával viszi inasát is, Billy-t. Ő tűzi ki a zászlót az elfoglalt hajón.

 Mérete: 40 cm.                           Ára: 3.600 Ft

Tartalom átvétel